Forum Coma

Pełna wersja: Excess
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czwarty album studyjny polskiej grupy muzycznej Coma. W Polsce płyta Excess została udostępniona do sprzedaży 1 września 2010 roku tylko na oficjalnej stronie internetowej wydawcy Mystic Production. W Europie album zostanie wydany 11 października 2010 roku również nakładem Mystic Production. Na płycie znalazło się dziewięć kompozycji zaśpiewanych w języku angielskim pochodzących z wydanego 10 listopada 2008 roku albumu Hipertrofia oraz trzy premierowe utwory. Płyta dotarła do 7. miejsca listy OLiS w Polsce.

1. "Excess" 6:00
2. "Transfusion" 3:53
3. "Poisonous Plants" 6:42
4. "Confusion" 3:21
5. "T.B.T.R." (Turn Back the River) 8:29
6. "Struggle" 5:02
7. "Afternoons in the Colour of Lemon" 5:45
8. "Witnesses of the Decline of the Eternal Boys Land" 5:11
9. "Silence and Fire" 9:23
10. "Eckhart" 10:46
Bonus tracks:
11. "F.T.P." (Fuck the Police) 2:57
12. "F.T.M.O." (Feel the Music's Over) 5:16

Co sądzicie o tym przedsięwzięciu? Jak podobają wam się angielskie wersje kawałków, które wcześniej znaliście śpiewane w naszym rodzimym języku? Wypadają lepiej, czy gorzej?
szczerze mówiąc nie słuchałem tego albumu, no i nie wiem czy warto. jak ktoś się podzieli swoimi odczuciami, to zobaczymy Oczko
W sumie szału nie ma, ale wole jednak Come po polsku. Tak to czegoś brakuje... nie wiem może dlatego że słabo angielski znam i nie mogę się wczuć w teksty, chociaż i tak je wszystkie znam na pamieć ^^ Nie słuchałam jej dużo, nie pociąga mnie.
Przekierowanie