Forum Coma

Pełna wersja: Single
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
2000:
Skaczemy / Pasażer

2004:
Leszek Żukowski
Spadam

2006:
Daleka droga do domu
System
Tonacja

2008:
Zero osiem wojna

2009:
Wola istnienia
Transfuzja

2010:
F.T.M.O. (Feel the Music's Over)

2011:
Na pół
Los cebula i krokodyle łzy

Ulubione? Nielubiane? A może denerwujące, że "wpychane" do mediów?
trzeba lansować pojedyncze utwory, żeby wzbudzić zainteresowanie potencjalnych nowych fanów, musi tak być Ninja nie przeszkadza mi to, wybór singli moim zdaniem trafny, ale wolę albumy w całości Uśmiech
Leszek Żukowski najlepszy oczywiście <3 Reszta singli to takie mało Comowe kawałki jak dla mnie, tylko zeby publike zainteresować. EEE tam Język
Wstyd się przyznać, ale nie kupiłam sobie ich żadnego singla Smutny zawsze wydawało mi się, że album wystarczy. A te single Comy mają jakieś inne utwory? Czy raczej tylko jeden utwór ten singlowy?
Szczerze mówiąc to ja nie wiem.... nie widziałam nawet żadnego ich singla w sklepie! Ale w Polsce to w ogóle rzadko się zdarzają single na półkach sklepowych. Ale podejrzewam, że są jakieś dodatkowe piosenki, jakieś koncertowe nagrania albo demo... zawsze sie dodaje przynajmniej jedną piosenke do singla!
Ja nie wiem, mi się zawsze wydawało, że single to są te piosenki, które z danej płyty mają tę płytę promować, są wpychane np. do radio i telewizji? Czy się mylę? Duży uśmiech
Oczywiście wiem ze oprócz tego są też wydawane w formie płytowej, na której jest zwykle jeden kawałek w kilku wersjach.
Moim zdaniem idea singla jest dziwna, ja osobiście odnszę wrażenie, że to takie na siłę... Niemniej jednak fajnie jest odsłuchać kilka różnych wykonań jednego kawałka Uśmiech Leszek Żukowski jest najlepszy!
Single wydaje się po to żeby zapowiedzieć i wypromować album. Moim zdaniem te kawałki Comy jak najbardziej się do tego nadają, widać chłopaki przemyśleli sprawe Szczęśliwy
Przekierowanie