Czyli miejsce, w którym możemy poznać się trochę lepiej - powiedzcie "cześć", napiszcie parę słów o sobie, o swoich zainteresowaniach...

No to cześć

Jestem Monika, pochodzę z Katowic ale obecnie mieszkam i studiuję we Wrocławiu. Comy słucham od dobrych 6 lat, czasem więcej czasem mniej, ale w sumie cały czas trochę

Poza tym, że studiuję, lubię poszaleć na koncertach i czytać książki. To tak w dużym skrócie

cześć jak czapka

Rysiek (nie ten z Klanu!), lat 19, student pierwszego roku inżynierii biomedycznej, wariat, rozbójnik i hultaj

Oke, to ja też, bo głupio tak nie wypowiedzieć się w swoim własnym temacie
Bezkarnie Cytrynowa Madzia

świeżo upieczona osiemnastolatka, pogrywająca ciut na gitarze i mocno na nerwach ludziom

Lubię latać samolotami i czytać książki, głównie fantastykę

Hej! Jestem Martyna z Poznania i interesuję się jazdą konną i dobrą muzyką (jak Coma ^^). Nie znoszę gotować i sprzątać!
Witam, mam juz parę postów na liczniku ale przywitam się i ja. Damian z Poznania. Słuchacz rapu na co dzień, rocka od świeta.
Cześć,
jestem Martyna, ale mówią na mnie Martynika. Uwielbiam Comę odkąd usłyszałam Leszka Żukowskiego, i ogólnie to słucham takich ostrzejszych rzeczy.
Cześć wszystkim!

Fajnie, że nas coraz więcej, jakoś tak serce rośnie

No, tylko że szkoda, że ci, co się rejestrują, nie piszą tak dużo, jak powinni

Wtedy by było dużo ciekawiej. Ale może potrzeba na to czasu.
Ja też zauważyłem, że niewiele się tu dzieje, ale jak to mawiali starożytni filozofowie - na wszystko trzeba czasu. A to jest nowe forum i jak na nowe, i tak świetnie mu idzie!