Forum Coma

Pełna wersja: czego teraz słuchasz?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
teraz, konkretnie w tym momencie, co ci w duszy i w słuchawkach/głośnikach gra? Cyklop
mile widziane linki, gdyby ktoś chciał się zapoznać Uśmiech
U mnie w tej chwili leci Myslovitz - James, radiogłowi i żuk z rewolwerem jadą do nikąd. W sumie rzadko słucham Myslovitz, ale jak już mnie weźmie, to potrafię przez dwie doby nie wyłączać wcale Oczko

u mnie Coma i Daleka droga do domu - przez to że musiałem wkleić tekst do tematu z tekstami zachciało mi się jej posłuchać NATYCHMIAST Język
Adele - Someone like you

lubię bardzo ten kawałek chociaż samej Adele jakoś nie bardzo słucham więcej niż tylko tego...

Na pewno nie jestem jedyną która lubi tą piosenkę i w ogóle twórczość Myslovitz. Jeden z najlepszych polskich zespołów. I bardzo lubię też wokal Rojka.

Bardzo dobry kawałek Pezeta ze świetnym tekstem. Polecam.

IGGY POP JEST SUPER! I będzie niedługo w Polsce!
Ja teraz się odbijam na youtubie po kawałkach koncertowych Comy z Maj Music 2009 w Katowicach na Muchowcu Duży uśmiech
A ja się odbijam po coverach Comy, też na youtube Duży uśmiech Więc nic nie leci poza tym Oczko
To ja się wyłamię i napiszę, że u mnie teraz Cop Shoot Cop - Surprise, Surprise Duży uśmiech takie trochę mocniejsze granie, całkiem fajne. Dopiero zacząłem ich słuchać, koleżanka mi poleciła.

Stron: 1 2 3
Przekierowanie