Forum Coma

Pełna wersja: Ulubiony album
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
który album Comy lubicie najbardziej i za co? na pewno któryś jest niewątpliwym faworytem... Ninja
Zawahałam się przez chwilę pomiędzy "Pierwszym wyjściem z mroku" a "Hipertrofią", ale ostatecznie wybieram Hipertrofię. Do "Pierwszego wyjścia z mroku" mam sentyment, bo to jednak pierwszy album, próba pokazania światu, na co chłopaków stać i obietnica dalszych świetnych poczynań... Ale jednak dalej pokazali jeszcze lepiej, mocniej, więcej. Jak dla mnie na Hipertrofii kumuluje się cały ich geniusz Uśmiech
zdecydowanie "zaprzepaszczone siły wielkiej armi świętych znaków", bo to już nie pierwszyzna i jeszcze nie sunięcie w dół po równi pochyłej, co nastąpiło wg mnie później... Niezdecydowany
"Zaprzepaszczone siły wielkiej armi świętych znaków" zdecydowanie. Cały klimat tej płyty, ta ulica i kroki na początku wprowadzają niesamowity nastrój, aż mnie ciarki przechodzą gdy wchodzi utwór tytułowy. Naprawde cudowna płyta, nigdy nie przestanę jej kochać ^^ No i mój ukochany otwór na niej jest - W ogrodzie.
Pierwsze wyjście z mroku! Ma największą dawkę emocji, które tak wielu ludziom są bardzo bliskie.
Ciężko mi stwierdzić, znam tylko dwa pierwsze a i to na wyrywki raczej. Chyba debiut pasuje mi najbardziej, jest taki bardziej stonowany i spokojny pod względem tekstowym. Dwójka też zła nie jest, ale jakos nie podchodzi mi tak bardzo jak pierwszy krążek.
Zdecydowanie "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków". Słucham tego krążka najczęściej w ogóle ever ze wszystkich wykonawców jakich w życiu poznałem, magluję tyle lat i jeszcze mi się nie znudziło. U mnie to naprawdę świadczy o albumie bardzo dobrze.
O nie, nikt nie lubi Hipertrofii? Naprawdę? Uśmiech
Nieee, dla mnie Hipertrofia to już taki zjazd w dół po stoku i szuranie gębą po dnie momentami... Niezdecydowany
Dla mnie najlepszy album to "Zaprzepaszczone siły wielkiej armi świętych znaków" - najbardziej klimatyczny Oczko Rewelacyjnie się go słucha...
Stron: 1 2
Przekierowanie