Przyznam się, że trafiłem na to forum, bo chciałem utrzymać równowagę w przyrodzie.
Mianowicie, znalazłem przez przypadek na last.fm taką grupę:
http://www.lastfm.pl/group/Anty-Coma
Co myślicie o antyfanach w sieci? Są żałośni czy szczerzy?
Ja powiem szczerze, że nie za bardzo rozumiem coś takiego. Szanuję to, że ktoś może nie lubić jednego z moich ulubionych zespołów, ale bycie antyfanem jest żałosne. Antyfani (czegokolwiek i kogokolwiek) mogliby dać sobie spokój i zająć się czymś pożytecznym. Ale to tylko moja opinia.
HHAAHHAHAA!

Wystarczy wejść tam na sekundę, żeby zobaczyć, co to za ludzie. Nie maja w ogole argumentów i po prostu hejtują z góry do dołu jak leci.
ja przyznam że nawet jak kogoś muzyki bardzo nie lubię to nie robię takich rzeczy:////
![[Obrazek: KERMIT%2BROLLIN%2Bweb.jpg]](http://1.bp.blogspot.com/_d_HSGzc_H-0/TT-0xgHVYpI/AAAAAAAAAOQ/4JW74Xpo4Lg/s1600/KERMIT%2BROLLIN%2Bweb.jpg)
Dajcie spokój

W ogóle na lastfm się wytworzyły takie hejterskie grupki ludzi, które spamują shoutboxy wszystkiego czego nie słuchają i się wywyższają, jaki to oni mają cudowny gust muzyczny a my nie

Ja tam kicham na to, nudzi się gimnazjalistom to tworzą takie rzeczy

Uśmiałam się
Serio, widać, że się ludziom nudzi i czują się fajni przez to, że mogą "pojechać" komuś innemu... Ahhh szkoda słów na takich ^^
Wiadomo, że każdy zespół ma fanów i antyfanów, ale o ile obnoszenie się z fanostwem zawsze było, jest i być będzie, tak już z antyfanostwem trochę mnie bawi

(03-12-2012 12:22 PM)Rysiek napisał(a): [ -> ]Wiadomo, że każdy zespół ma fanów i antyfanów, ale o ile obnoszenie się z fanostwem zawsze było, jest i być będzie, tak już z antyfanostwem trochę mnie bawi 
Tak, ale to chyba kwestia ekspansji internetu... Myślę że wcześniej każdy miał gdzieś, czy muzyk, którego nie lubił, ma fanów. Kurdę, to jest żałosne ale i smutne - pomyślcie sobie, co muszą czuć chłopcy z zespołu, jak czytają takie bzdury na swój temat.
W ogóle wydaje mi się, że takie rzeczy powinny być bezprawne. To powinno podpadać pod propagowanie i szerzenie nienawiści.
Ale to przyjmujecie z humorem. To z jednej strony śmieszne, ale z drugiej przerażające, że są tacy ludzie:////
Jedynie śmiech tu może pomóc, bo wyleczyć ich i tak nie wyleczymy

A mnie tam wisi, czy jakaś Doda czy inna Ewa Farna mają fanów, niech sobie mają i niech sobie ci fani żyją spokojnie, byle z dala ode mnie

Pewnie, mogłabym się zawziąć i hejtować teraz ulubionych wykonawców antyfanów Comy, robić burdel po całym internecie

Ale pytanie - po co?
Ja tam zlewam tego typu akcje. Np na facebooku, są grupy typu "Jestem wyjątkowy bo Grabaż posmarował mną chleb", w których się naśmiewają też z muzyków i z ich fanów, masakra. Nic tylko olewać