Forum Coma

Pełna wersja: Antyfani
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Przyznam się, że trafiłem na to forum, bo chciałem utrzymać równowagę w przyrodzie.
Mianowicie, znalazłem przez przypadek na last.fm taką grupę:

http://www.lastfm.pl/group/Anty-Coma

Co myślicie o antyfanach w sieci? Są żałośni czy szczerzy?
Ja powiem szczerze, że nie za bardzo rozumiem coś takiego. Szanuję to, że ktoś może nie lubić jednego z moich ulubionych zespołów, ale bycie antyfanem jest żałosne. Antyfani (czegokolwiek i kogokolwiek) mogliby dać sobie spokój i zająć się czymś pożytecznym. Ale to tylko moja opinia.
HHAAHHAHAA!SzczęśliwySzczęśliwySzczęśliwy

Wystarczy wejść tam na sekundę, żeby zobaczyć, co to za ludzie. Nie maja w ogole argumentów i po prostu hejtują z góry do dołu jak leci.
ja przyznam że nawet jak kogoś muzyki bardzo nie lubię to nie robię takich rzeczy:////

[Obrazek: KERMIT%2BROLLIN%2Bweb.jpg]
Dajcie spokój Duży uśmiech W ogóle na lastfm się wytworzyły takie hejterskie grupki ludzi, które spamują shoutboxy wszystkiego czego nie słuchają i się wywyższają, jaki to oni mają cudowny gust muzyczny a my nie Duży uśmiech Ja tam kicham na to, nudzi się gimnazjalistom to tworzą takie rzeczy Duży uśmiech
Uśmiałam się Duży uśmiech
Serio, widać, że się ludziom nudzi i czują się fajni przez to, że mogą "pojechać" komuś innemu... Ahhh szkoda słów na takich ^^
Wiadomo, że każdy zespół ma fanów i antyfanów, ale o ile obnoszenie się z fanostwem zawsze było, jest i być będzie, tak już z antyfanostwem trochę mnie bawi Duży uśmiech
(03-12-2012 12:22 PM)Rysiek napisał(a): [ -> ]Wiadomo, że każdy zespół ma fanów i antyfanów, ale o ile obnoszenie się z fanostwem zawsze było, jest i być będzie, tak już z antyfanostwem trochę mnie bawi Duży uśmiech

Tak, ale to chyba kwestia ekspansji internetu... Myślę że wcześniej każdy miał gdzieś, czy muzyk, którego nie lubił, ma fanów. Kurdę, to jest żałosne ale i smutne - pomyślcie sobie, co muszą czuć chłopcy z zespołu, jak czytają takie bzdury na swój temat.
W ogóle wydaje mi się, że takie rzeczy powinny być bezprawne. To powinno podpadać pod propagowanie i szerzenie nienawiści.
Ale to przyjmujecie z humorem. To z jednej strony śmieszne, ale z drugiej przerażające, że są tacy ludzie:////
Jedynie śmiech tu może pomóc, bo wyleczyć ich i tak nie wyleczymy Oczko A mnie tam wisi, czy jakaś Doda czy inna Ewa Farna mają fanów, niech sobie mają i niech sobie ci fani żyją spokojnie, byle z dala ode mnie Język
Pewnie, mogłabym się zawziąć i hejtować teraz ulubionych wykonawców antyfanów Comy, robić burdel po całym internecie Duży uśmiech Ale pytanie - po co?
Ja tam zlewam tego typu akcje. Np na facebooku, są grupy typu "Jestem wyjątkowy bo Grabaż posmarował mną chleb", w których się naśmiewają też z muzyków i z ich fanów, masakra. Nic tylko olewać Uśmiech
Stron: 1 2 3
Przekierowanie