Forum Coma

Pełna wersja: O wszystkim i o niczym :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czyli popiszmy o czymkolwiek, porozmawiajmy, tak ot, randomowo Oczko

Co słychać?
Hmmm... spróbujmy Uśmiech

Który zespół uznalibyście za najlepszy w historii muzyki rockowej? Ja wiem, że nie da się ot tak tego określić, ale zawsze można pogdybać Uśmiech
Taki całkiem najlepszy najlepszy? Pink Floyd chyba. Zastanawiałam się dość długo i z ciężkim sercem w finale eliminacji w mojej głowie wyeliminowałam The Doors jednak i zostawiłam Pink Floyd.
Heloooooou Duży uśmiech

Ja bym obstawił na The Beatles, chociaż ciężko mi było w sumie wybrać również Duży uśmiech Ogólnie stare zespoły rockowe nie mają sobie równych.
Ja bym też postawił na Pink Floyd.

Tak w ogóle, to miałem dzisiaj koszmarny dzień na uczelni, nic mi się nie chce, jestem wy**bany w kosmos po prostu.
Powiem tak - moim zdaniem, jeśli nie Pink Floyd, to Pink Floyd Duży uśmiech Absolutna legenda i nie znam nikogo, pomijając dzieci i nastolatków, którzy nie znają tego zespołu i chociażby kilkanaście największych przebojów Oczko
Pink Floyd... ja nie wiem, kiedyś brat mi dał coś do posłuchania i wclae mi sie to nie spodobało, jakieśszalone takie, bez ładu bez składu. Nie wiem nawet o co w tym chodzilo. To chyba nie dla mnie.
Floydzi? To ja przyznam że tylko Another brick in the wall znam. Nic więcej. Nie moje klimaty.
Cugor, jak na hip hopowca to i tak dobrze, że znasz jedną z ich płyt Oczko

a tak poza muzycznie, to co tam? Duży uśmiech
Spam temat! To moje ulubione miejsce na forum, wiec mam nadzieje że znajdzie się wiecej fanów tego typu wątków Duży uśmiech
Stron: 1 2
Przekierowanie