![]() |
Filmy - Wersja do druku +- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-7.html) +--- Dział: HydePark (/forum-10.html) +--- Wątek: Filmy (/thread-46.html) Strony: 1 2 |
Filmy - Sosenek - 03-13-2012 12:03 AM Do założenia tego tematu zainspirowało mnie to, że właśnie wróciłem z kina, a o filmach zawsze dobrze się rozmawia. Widziałem Johna Cartera - super film! Bardzo prosty, ale super, naprawdę. Dużo się biją, ale jest też miłość i głębsze sprawy... macie zwiastun: RE: Filmy - martynika - 03-13-2012 09:12 AM Ja byłam na Johnie Carterze w Weekend w Warszawie i chociaż może nie jest wybitny, to bardzo mi się podobało. Taka akcja w przyszłości/przeszłości. Nie podobała mi się za to "Królowa", na której byliśmy ze szkołą. RE: Filmy - Cugor - 03-13-2012 05:02 PM Też widzialem Johna Cartera i jak dla mnie to szmira. Bajeczka w stylu Avatara... niby coś mądrego udają że nam przedstawiają a tak naprawdę to latanie na skuterach powietrznych, walki z włochatymi potworami i okazyjne czułe słówka szeptane do wytatuowanych piękności. Wizualnie ładne, ale jako całość to rozczarowanie. RE: Filmy - matrani - 03-13-2012 05:15 PM ^ Bleee, ja nie lubie takich fantastycznych filmów. Jakieś Gwiezden Wojny albo coś w tym stylu, to najgorsze co może być. Ja ostatnio oglądałam Żelazną Damę z Maryl Streep. Naprawdę dobry film, jeżeli kogoś interesuje taka tematyka, polityka, wojny, to zdecydowanie polecam. RE: Filmy - Cugor - 03-13-2012 06:29 PM Żelazną damę muszę kiedyś obejrzeć, bo lubie takie kino, ale nie chciało mi się tracić floty na wyjscie do kina. Ściągnę z neta, bedzie spokój. Idy marcowe może widziałaś? Też dobre kino. RE: Filmy - Azbestos - 03-13-2012 09:34 PM Rozmawiamy tylko o nowościach kinowych, czy o filmach w ogóle? ![]() Bo ja do kina już daaaaaawno nie wyszedłem, nic ciekawego jakoś nie ma na tyle, żeby mnie przyciągnęli. Za to w domu lubię sobie raz w tygodniu jakiś filmik zapodać. Wczoraj przerobiłem "Skazanych na Shawshank", lektura obowiązkowa, możnaby rzec ![]() RE: Filmy - Cominiarka - 03-14-2012 04:55 PM Chyba o filmach w ogóle ![]() Chciałam iść do kina, bo dawno nie byłam, ale spojrzałam co grają i... nie ma nic ciekawego ![]() Ostatnio oglądałam "Helikopter w ogniu", koledzy mnie zmusili. Średnio mi się podobał ![]() RE: Filmy - BezkarnieCytrynowa - 03-14-2012 05:25 PM "Gwiezdne Wojny" oglądałam ostatnio, 4, 5 i 6 część ![]() ![]() RE: Filmy - Rysiek - 03-14-2012 09:34 PM Powiem wam szczerze że już nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem jakiś film pełnometrażowy, że o pójściu do kina nie wspomnę... ![]() RE: Filmy - Barteg - 03-15-2012 01:11 AM Mi bardzo podoba się kompletnie inny gatunek - filmy drogi ![]() ![]() ![]() |