Forum Coma
Piotr Rogucki - Wersja do druku

+- Forum Coma (http://www.forum-coma.pl)
+-- Dział: Zespół Coma (/forum-1.html)
+--- Dział: Muzycy (/forum-2.html)
+--- Wątek: Piotr Rogucki (/thread-5.html)

Strony: 1 2 3 4

RE: Piotr Rogucki - Krisu - 03-20-2012 09:19 PM

Pierwsza rzecz , że Piwo to nie alkohol ! a druga jest taka żeby nie robić z Roguckiego jakiegoś Alkoholika bo nim nie jest wypić przed występem jedno piwko to żaden grzech

RE: Piotr Rogucki - Giano - 03-20-2012 09:21 PM

Tym bardziej że już po godzinie śpiewania trzeba czymś zwilżyć gardło. A koncerty za zwyczaj są dłuższe a i sam Rogucki się na nich nie oszczędza.

RE: Piotr Rogucki - leady Anabel - 03-20-2012 09:26 PM

Ja na temat Alkoholu i koncertu się nawet nie wypowiadam bo to nie o to chodzi w byciu Fanem żeby skupiać się na małostkowych bzdurach. Rogucki jest zjawiskowy pod kilkoma względami i są to miedzy innymi głos, prawdziwy talent, i umiejętność komponowania tekstów. Z resztą to od jego głosu zaczyna się przygoda z Comą większości fanów. i chociażby z tego względu zasługuje na szacunek.

RE: Piotr Rogucki - Zooli17 - 03-20-2012 09:28 PM

NIe ma co Roguckiemu wypominać tych kilku łyków przed koncertem zwłaszcza że sama wypijam często więcej żeby się wyluzować Uśmiech Uśmiech z resztą pewnie nie tylko ja Uśmiech A Piotr Rogucki to chyba mój największy Idol i Talent na Polskiej Scenie Muzycznej Obecnie.

RE: Piotr Rogucki - Krisu - 03-20-2012 09:48 PM

Anabel dobrze mówi ! To tak naprawdę cała przydoga z Comą dla wielu zaczeła się właśnie od Roguckiego. Potrafi przyciągnąć zarówno barwą głosu jak i samym tekstem.

RE: Piotr Rogucki - Giano - 03-20-2012 09:51 PM

Ej nie można też przesadzać w drugą stronę nie mogę słuchać ludzi którzy ciągle usiłują przekonać wszystkich do tego że jeden człowiek jest wstanie zastąpić cały zespół a to nie prawda jeżeli coś przyciąga ludzi do Comy to na pewno jest to Coma a nie sam Rogucki

RE: Piotr Rogucki - Krisu - 03-20-2012 09:53 PM

Ja jestem daleki od Twierdzeń że można pominąć muzykę w zespole i skupić się na głosie facjacie lub życiorysie wokalisty uważam tylko że to raczej od niego się zaczyna bo większość ludzi raczej skupia wzrok na wokaliście a dopiero z czasem docenia pozostałych muzyków tak niestety jest

RE: Piotr Rogucki - leady Anabel - 03-20-2012 09:56 PM

Giano bez przesady ! Nie wkładaj ludziom w usta słów których nie powiedzieli. Uznałam tylko że Piotrek Jest utalentowanym artystą gdzie w tym zdaniu widzisz dyzaproatę dla całego zespołu.

RE: Piotr Rogucki - Giano - 03-20-2012 09:59 PM

Nie mówiłem że wy tak mówicie tylko ogólnie o ludziach którzy tak robią, i nie da sie ukryć że jest ich bardzo wielu.

RE: Piotr Rogucki - Migotka - 03-21-2012 09:35 AM

Piotr ma świetny głos, pisze genialne teksty i lubie ta charyzme, którą można zobaczyć na scenie. Kocham go po prostu Szczęśliwy